Winterkleding van Vedette Incognito


Vedette Incognito heeft deze winter een nieuwe collectie winterkleding geïntroduceerd, bestaande uit een winddicht en waterafstotend jack én een warm lange mouwen shirt.

_

Vedette Incognito Fietskleding

De fietskleding van Vedette Incognito heeft altijd een gave, originele, herkenbare stijl gecombineerd met het hoogste gebruikscomfort. De kleding worden in beperkte oplage geproduceerd, zo heb je altijd iets unieks. De kleding wordt allemaal in Nederland ontworpen.

_

Winter Jack

De Hunter, Snipe en Teal (dames) zijn perfecte fietsjacks voor koud en guur weer!

Deze jacks hebben een winddichte en waterafstotende softshell stof op de voorzijde, die doorloopt op de armen en de schouders. De achterkant is gemaakt van Sector Lite materiaal wat goed rekt en daardoor prettig aansluit én uitstekend ademt. Als je een intensieve rit hebt en veel zweet, is het fijn namelijk als je lichaamswarmte kwijt kunt via de achterkant.

De softshell voorpanden beschermen je tegen de koude wind en regen, terwijl de warmte-isolerende, geborstelde achterpanden zacht aanvoelen op je huid en tevens uitstekend ademen.

Dit jack kan je dragen met alleen een ondershirt in semi-koude omstandigheden (4-10 ° C), of met een ondershirt + tussenlaag in koude omstandigheden (<4 ° C)

Dankzij de vier waterafstotende Softshell achterzakken kun je bovendien alles meenemen wat je onderweg nodig hebt.  De middelste zak is voorzien van een extra zakje met rits: ideaal voor bijvoorbeeld je bankpas, je sleutels en telefoon.

De reflecterende elementen op de borst en bij de achterzakken maken je bovendien goed zichtbaar.

Dit jack kost €129,-

_

Lange Mouwen Shirt

Vedette Incognito heeft een 3 tal lange mouwen shirts voor heren en één design voor vrouwen. Dit shirt is een veelzijdig lange mouwen shirt; geschikt voor gebruik op de racefiets, gravelbike én de mtb. Ideaal als shirt voor het vroege voorjaar of de mooiere, droge dagen in het najaar (geschikt voor temperaturen rond de 10-17 ºC.

Het shirt sluit goed aan op je lichaam, dankzij de zeer goed rekbare stof. Op de voorzijde zit een volledige rits zodat het shirt gemakkelijk aan- en uit te trekken is.

Dankzij de vier achterzakken kun je bovendien alles meenemen wat je onderweg nodig hebt. Eventueel kun je een winddichte gilet opbergen in één van de zakken. De middelste zak is voorzien van een extra zakje met rits: ideaal voor bijvoorbeeld je sleutels en telefoon.

De reflecterende elementen op de borst en bij de achterzakken maken je bovendien goed zichtbaar.

Dit shirt kost €99,-