Wij hebben nog een Cervélo Caledonia-5 mogen uitleveren aan een klant.

Dit keer de mat zwarte met witte decals. Geen uitblinker in opvallende kleuren maar wel een uitblinker in fietsprestaties en fietsplezier!

_

Voor Elke Dag

Ben jij op zoek naar een racefiets die je het hele jaar door kan gebruiken? Voor regenachtig woon-werk verkeer, maar ook voor een snel rondje Ijsselmeer? Een racefiets die je pr’s oplevert maar ook een racefiets waar je met vertrouwen en kasseienpaadje kan overleven? Dan is de Caledonia-5 écht voor jou gemaakt.

Is het herfst/winter; zet er brede banden, spatborden en verlichting op en je fiets droog en veilig. Is het weer zomer…. zet er snelle 28mm banden op en je wint zo de sprint bij het plaatsnaambordje.

De Sram Force eTAP AXS groep hebben we nog niet uitgelicht; Dit model is dus uitgerust met een Sram Force eTAP AXS groep; 48/35T crankstel met powermeter, 10-36T, 12 speed cassette.

Een rondje Ijsselmeer, een avontuurlijk route op de Veluwe of klim meters maken op vakantie, met Caledonia-5 met Sram Force eTAP AXS groep kan het allemaal!

_

Matt Stephens Review

Matt Stephens is een Brits, voormalig Pro wielrenner. Zie hieronder wat deze voormalig prof over de Caledonia5- te vertellen heeft.