cannondale-nederland fietsenwinkel

Snel is zojuist nog sneller geworden. 30 watt, dat is de hoeveelheid vermogen die de aerodynamische buisvormen en het geïntegreerde ontwerp van de nieuwe Cannondale SuperSix EVO bespaart ten opzichte van de vorige versie bij een snelheid van 48 km/u.

48 km/u dat is natuurlijk geen kattenpis, maar ook bij een snelheden van 30/35 km/u besparen de aerodynamische buisvormen je een paar watts. Een voor een framemaat van 62cm is dat best fijn te noemen 🙂

cannondale-nederland fietsenwinkel
cannondale-nederland fietsenwinkel
_

Snel, Stijf en Licht

Racegeometrie en stijfheid voor explosieve snelheid. Beter “micro”veersysteem en meer bandenvrijheid voor een verrassend comfort. Opgeteld zorgt dit voor een uiterst nauwkeurig stuurgedrag en een rijgevoel dat van een andere planeet is.

cannondale-nederland fietsenwinkel
_

Pirelli Banden

Standaard heeft deze SuperSix uitvoering 25mm brede Vittoria Rubino Pro Bright Black buitenbanden, maar we hebben voor deze klant andere binnen- en buitenbanden gemonteerd.

Ook hebben we de MT800 rotors vervangen door de Dura-Ace rotors.

De Vittoria Rubino Pro buitenbanden hebben we vervangen door 30mm brede Pirelli PZero buitenbanden en in plaats van Butyl binnenbanden heeft deze SuperSix “SmarTUBE” binnenbanden.

  • SmarTUBE is gemaakt van Thermoplastisch PolyUrethaan; elastischer en zo’n 70% lichter dan een standaard Butyl binnenband.
  • Slechts 35 gram en even lek-bestendig als een Butyl binnenband.
  • Veel compacter mee te nemen en geschikt voor velgrem- en schijfrem wielen.