0%

Coatings

_

Fiets Coatings

Er zijn maar weinig mensen die het écht leuk vinden om na een lekkere fietstocht nog een uur lang modder, zand en prut van het frame plus draaiende onderdelen te verwijderen. Salomo Bikes heeft daar een oplossing voor: wij bieden namelijk coatings aan welke vuil- en waterafstotend zijn.

 

NIET POETSEN MAAR FIETSEN!

waterafstotende coating fiets
_

Coating Pakketten

BIKE WASH + POETSENBike wash en Muc-Off Bike Protect coating20

De fiets wordt schoongemaakt in onze Bike wash. Daarna gepoetst met Bike Protect spray van Muc-Off. Dit is een goede bescherming voor je fiets.

Het middel creëert een filmlaagje dat vuilaanhechting tegengaat en tevens bescherming biedt en roestvorming voorkomt. De spray werkt tevens vocht afdrijvend.

waterafstotende coating fiets
COATEN MET HYDRO WASHBike wash en Clean & Cure Sealant coating35

De Clean and Cure Sealant is water gedragen. Het is een makkelijk verwerkbare sealant op basis van siliciumdioxide, het werkzame bestanddeel in de Proteam Bicycle Care coatings.

Het verwijdert opgedroogde watervlekken en lichte vervuiling en geeft een beschermende laag op de lak en onderdelen van de fiets welke 2 maanden werkt.

waterafstotende coating fiets
HYDRO COATINGBike wash en volledige Proteam Hydro coating120

De crème de la crème van de coatings! Met de hydrofobe coating van Proteam Bicycle Care, zal vuil zich niet meer hechten aan het frame. Daarmee wordt uw fiets dus water- en vuilafstotend. De coating is zeer duurzaam en dringt diep door in de poriën van de lak.

Eenmaal aangebracht zal de coating voor jaren de lak en andere delen op de fiets beschermen.

waterafstotende coating fiets

Corona maatregelen

Naar aanleiding van de toespraak van onze premier, zullen we er alles aan doen om het corona-virus samen te overwinnen.
Voor alsnog gelden de normale openingstijden en is de winkel geopend. Heb je gezondheidsklachten, dan vragen we je om thuis te blijven.
Heb je iets nodig maar wil je liever niet naar de winkel komen, laat het ons weten, dan kijken we of er een mogelijkheid is om het te bezorgen.


Kom je wel naar de winkel maar zijn er meerdere klanten binnen, houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.
Tijdens de corona crisis accepteren wij geen contant geld. U kunt alleen met Pin betalen.

Zie hieronder welke regels nog meer gelden.


We zijn bereikbaar op 0227-541501 en via info@salomobikes.nl.