_

Over Giant

Giant is een merk dat eigenlijk geen introductie nodig heeft. Al sinds 1972 produceert Giant fietsen, eerst voor andere merken en sinds 1981 onder de eigen naam.

Giant is zeer ervaren met carbon producties en was met de Cadex ook één van de eerste merken welke op grote schaal betaalbare carbon frames kon produceren.

In 1997 introduceerde Giant het eerste Compact Road frame ter wereld. Met de sterk aflopende bovenbuis en de compacte achterste framedriehoek, zorgt het nieuwe ontwerp voor meer stijfheid, verbeterde handling en een lager gewicht.

Giant staat ook bekend om de  Meastro Suspension-technologie. Dit innovatieve offroad-ontwerp is voorzien van vier draaipunten om de rem- en aandrijvingskrachten te elimineren waardoor de vering volledig actief blijft in elk type terrein.

_

Zie onze voorraad Giant Fietsen

_

Giant Full Suspension MTB’s

Het maakt niet uit door wat voor off-road terrein je rijdt, Giant’s Maestro Suspension helpt je het maximale uit je inspanningen te halen. Controle, tractie, comfort, snelheid – Maestro biedt voor alle niveaus van rijders de voordelen van pure veringsprestaties. Van snelle en efficiënte XC-MTB’s tot Downhill en Enduro MTB’s, Maestro is een aanpasbaar platform dat zorgt voor een soepele, actieve vering voor alle soorten trails en omstandigheden.

  • Pedaling Efficiency
  • Complete Suspension Activity
  • Total Brake Independence

Maestro Suspension

_
_

Giant Propel

Als snelheid jouw obsessie is, dan is de Giant Propel Advanced jouw ideale racefiets. Jij traint en verzet bergen werk en deze aero-racer doet de rest. Deze racer met geïntegreerde aerodynamica is ontworpen voor én getest door de snelste sprinters in het profpeloton. Hij biedt energiebesparende efficiëntie en racewinnende aero-prestaties is stijf én licht.

Giant Revolt

Klaar om het gravel te laten kraken? Met zijn lichtgewicht, endurance-georiënteerde composite frame, ruime bandenvrijheid en soepele rijkwaliteiten, laat de gloednieuwe Giant Revolt Advanced je verder en harder rijden op ruwe wegen, gravelstroken en zandpaden. Dit is een prestatiegerichte en zeer veelzijdigheid gravelbike voor een super mooie prijs.

Giant Contend AR

_

Met zijn uitgebalanceerd en soepel rijdend aluminium frame, zorgvuldig gekozen componenten, krachtige schijfremmen en volumineuze tubeless banden (tot 38mm), schakelt de Giant Contend AR vertrouwenwekkend en volledig gecontroleerd over van snel asfalt naar hobbelige kasseien of grindwegen. Een fiets met een waanzinnige prijs-kwaliteits verhouding.