Salomo Bikes op BikeExchange


BikeExchange is een online marktplaats voor alles wat met fietsen heeft te maken. Het bedrijf is wereldwijd actief en sinds 2017 ook in Nederland. BikeExchange verzamelt het aanbod van lokale, aangesloten fietsenwinkels en verwijst consumenten naar een winkel in zijn of haar buurt.

Salomo Bikes is sinds 2021 aangesloten bij BikeExchange. Zo kan je nu dus via de website van BikeExchange kijken of wij de fiets hebben die jij zoekt.

_

Koop via BikeExchange

Het is ook mogelijk om via de website van BikeExchange de fiets te kopen en op te laten sturen door ons. Complete fietsen worden altijd rijklaar gemonteerd en voor verzending door een monteur van Salomo Bikes getest om ervoor te zorgen dat de fiets correct functioneert. De fiets wordt dan in voorgemonteerde toestand verzonden in een fietsverpakking. Voorgemonteerd betekent meestal: het stuur wordt kruislings gezet, de pedalen (indien aanwezig) worden verwijderd, eventueel is het voorwiel verwijderd en ingepakt.

Na ontvangst hoef je alleen nog maar de pedalen (indien aanwezig) te monteren, de stuurpen en het stuur recht te zetten of uit te lijnen en eventueel het voorwiel opnieuw te monteren. Let er bij de montage van de pedalen op dat de linker- of rechterdraad wordt gebruikt! Controleer voor de eerste rit de steekassen/snelspanners en de remmen!