AirSteel Jumbo Visma Vloerpomp


De AirSteel vloerpomp van BBB herbergt veel sterke eigenschappen waarmee de profs van Jumbo-Visma altijd de juiste hoeveelheid lucht in hun banden kunnen pompen.

_

Airsteel Vloerpomp

In het profpeloton draait het allemaal om genoeg lucht in de longen zodat de renners iedere wedstrijd een topprestatie kunnen neerzetten. Maar longen vol lucht is niet voldoende, daarom steunt BBB Cycling Team Jumbo-Visma als ‘official supplier’. BBB zorgt voor voldoende lucht in de banden en legt zo de lat zo hoog mogelijk.

De AirSteel geeft je de kracht om je band makkelijk op te pompen. Het zijn de stalen schacht en voet die je precies geven wat je nodig hebt. De grote en accurate drukmeter laat je precies zien hoeveel druk er in je band zit en de DualHead 3.0 pompkop zorgt dat je je handen niet bezeerd.

goede fietspomp
goede fietspomp
goede fietspomp
_

Speciale Editie

Deze gave en knalgele BBB Cycling Airsteel Jumbo-Visma Vloerpomp is voorzien van een handige drukmeter die zowel het aantal bar als de psi aangeeft.

De maximale luchtdruk van deze pomp is 11 bar (of 160 psi). Aan de 90 centimeter lange rubberen hoge-druk slang zit een DualHead 3.0 pompkop met thumblock-hendel. Deze is geschikt voor Franse, Hollandse én autoventielen.

De pompbuis en –voet zijn gemaakt van staal voor extra stabiliteit, zodat je voldoende kracht kunt overbrengen bij het pompen. Pompen tot je ideale druk is goed af te lezen dankzij de 3 inch drukmeter.

Deze speciale editie/ Jumbo Visma vloerpomp kost €39,95.