Wij hebben weer iets nieuws en moois in de winkel; De Wahoo Powrlink Zero Speedplay vermogensmeter pedalen.

Dit zijn de nieuwste “vermogensmeter” pedalen van Wahoo. Dankzij deze pedalen en de koppeling aan je fietscomputer/smartphone, zie je dus hoeveel vermogen je trapt en kan je je trainingen steeds verder verbeteren.

Er zijn twee versies

  • Wahoo Powrlink Zero Speedplay Dual-sided
  • Wahoo Powrlink Zero Speedplay Single-sided

De dual-sided versie heeft aan beide kanten elektronica zitten om metingen te doen. De single-sided versie heeft alleen aan de linkse kant elektronica.

_

Meten is Weten

Deze Wahoo Powrlink Zero Pedalen meten je vermogen met ongekend grote precisie. De accuraatheid ligt op +/- 1%.
Bij het meten wordt rekening gehouden met temperatuurwisselingen, zodat er altijd zo accuraat mogelijk gemeten wordt. Ook je cadans wordt gemeten en dankzij door de interne gyroscoop kom je gemakkelijk achter je optimale trapfrequentie.

De pedalen zijn zeer betrouwbaar. De body is gemaakt van RVS en het pedaal heeft  driedubbel gesealde lagers. Hierdoor kan er geen vuil of vocht in de lagers komen, waardoor deze altijd moeiteloos door blijven draaien.

Koppelen

De vermogenpedalen zijn te koppelen met maximaal 3 bluetooth apparaten tegelijkertijd en daarnaast nog eens met een oneindig aantal ANT+ apparaten. Met de Wahoo Fitness app kan je de powermeter gemakkelijk kalibreren en up-to-date houden. Ook is hij middels de Wahoo fitness app compatibel met het Wahoo ecosysteem, zodat je altijd bij de gegevens over je getrapte vermogen kan. Het maakt niet uit of er gemeten is op je Wahoo fietscomputer of op je Wahoo fietstrainer.

_

Verbeterd Loopgemak

Het Speedplay design van de pedalen maken het geheel zeer aerodynamisch. Het klikmechanisme zit namelijk in de schoenplaten in plaats van op de pedalen zelf.

Voordeel ook van deze pedalen is dat ze zeer aerodynamisch zijn. Ook bieden deze schoenplaten voor meer comfort tijdens het lopen.

Het systeem van Speedplay is gemakkelijk in te stellen en biedt veel mogelijkheden op het gebied van bewegingsvrijheid. Dit vermindert de kans op blessures en verhoogd tegelijkertijd je trapefficiëntie. Het systeem biedt een bewegingsvrijheid van 0-15 graden over alle drie de assen. Daardoor kunnen je knieën, enkels en heupen op een zo optimale manier bewegen.

Het pakket bevat een set pedalen en schoenplaten.

  • Wahoo Powrlink Zero Speedplay Dual-sided = €999,-
  • Wahoo Powrlink Zero Speedplay Single-sided = €649,-