tour-de-salomo

De Tour de France van 2022 start op 1 juli in Kopenhagen (Denemarken) en finisht op zondag 24 juli in Parijs. Al in de allereerste week staat er een kasseienrit en finish op La Planche des Belles Filles op het programma.
In week 2 trekken de renners de Alpen in – met finish op de Alpe d’Huez. In de slotweek wachten de Pyreneeën. De tijdrit op de een-na-laatste dag zou wel eens beslissend kunnen zijn.

De Tour de Salomo is dit jaar op 9 juli. Bestaat uit slechts één etappe en heeft wat minder hoogtemeters. De verzorging, het eten en drinken, de gezelligheid en de sterke verhalen zijn echter minstens net zo goed 🙂

_

Tour de Salomo

Na het succes van 2019 gaat Salomo Bikes ook dit jaar weer (eindelijk) voor een super gezellig ‘Tour de Salomo’ feestje: Op zaterdag 9 juli 2022 is er een fietstocht van circa 100 km, door de Kop van Noord-Holland, gevolgd door een geheel verzorgde BBQ waar natuurlijk ook live naar de 8e etappe van de Tour de France wordt gekeken.

De start is om 10:00 uur vanuit de winkel in Medemblik. Er wordt in kleine groepen van rond de 20 man/vrouw gereden, met verschillende gemiddelde snelheden. Ook als je wat minder getraind bent, kun je dus gewoon meerijden.

Opgave is gewenst (liefst vóór 5 juli). Neem gerust je fietsvriend(in) mee.

Deelname is GRATIS. Inschrijven via de email, zie knop hieronder.

salomo-bikes-tour-2022

Give Away Actie

_

EXTRA leuk is dat wij van Vedette Incognito onder de deelnemers een fietsshirt naar keuze mogen verloten! Deelname aan de Tour de Salomo is dus al voldoende om zo een gaaf shirt te winnen.

Geef je nu op voor de Tour de Salomo en maak kans op een GRATIS Vedette Incognito shirt.