Een klant heeft zijn schoenen speciaal laten maken in de kleur van zijn Cannondale Systemsix Dura-ace! Gaaf hè?

Last van brandende voeten? Slapende tenen? Drukplekken? Kramp? Snel koude of warme voeten? Dan draag je waarschijnlijk de verkeerde fietsschoenen. Schoenen van Lake Cycling zijn dan voor jou de oplossing. Het leuke is dat ze ook volledig te customizen zijn.

_

Ontwerp je eigen Unieke fietsschoenen

De schoenen van Lake onderscheiden zich op de volgende punten:

  • Halve maten;
  • Verschillende breedtes;
  • Twee verschillende maten;
  • Smalle en brede leest;
  • Vervormbare hiel.

Lake biedt de mogelijkheid om twee modellen volledig naar eigen wens samen te stellen.

_

Lake CX/MX332

De Lake CX/MX332 Race/MTB-schoen is één van de topmodellen van Lake. De CX/MX332 is ontworpen voor optimale overbrenging en extra licht door de 100% Carbon fiber buitenzool.

Deze fietsschoen heeft een bovenkant van zeer soepel Clarino Microfiber kunstleer. De dubbele BOA sluiting zorgt ervoor dat de schoen zeer goed aan te sluiten is op de voet en is zeer eenvoudig in te stellen. De zool is een 100% carbon zool, die zorgt dat alle energie wordt overgebracht op de pedalen.

_

Lake CX403

De Lake CX403 is de ultieme racefietsschoen als je kijkt naar pasvorm en prestatie. De hiel van deze schoen is volledig thermoplastisch en dat wil zeggen dat deze schoen met hitte vervormbaar is. Ook het zijpaneel is van vervormbaar carbon wat zorgt voor meer stabiliteit. Het grote voordeel daarvan is dat deze fietsschoen om de voet heen gevormd kan worden.

Het bovenwerk van de schoen is gemaakt van kangaroo leer dat zorgt voor een zeer soepele pasvorm en een uitstekende ventilatie. De onafhankelijke dubbele Boa sluiting op de schoen zorgt ervoor dat je hem met de millimeter om je voet heen kan sluiten.

_

De Beste Leer Soorten

lake schoenen

Kangoeroeleer is het lichtste, sterkste en meest duurzame natuurlijke leer. Het maakt gebruik van meerdere oppervlaktebehandelingen om je voeten beter te beschermen en het comfort te vergroten. De Duratek-behandeling versterkt het leer en beschermt het tegen schuren en de antimicrobiële behandeling van Microblok maakt het leer onbewoonbaar voor microben en ziektekiemen.

lake schoenen

Pittardsleer is een uniek, zeer waterafstotend en ademend leer, speciaal ontwikkeld om zachtheid en soepelheid te behouden in de loop van de tijd. Gebruikt in de Lake schoenen voor extreme omstandigheden.