0%

Trivio Hadley fietsbril


Trivio is waarschijnlijk niet het eerste merk wat in je opkomt als je aan een (goede) fietsbril denkt. Toch heeft het Nederlandse Trivio een mooie range fietsbrillen met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

_

Hadley Fietsbril

Het montuur van de Trivio Hadley bril is gemaakt van zeer sterk en duurzaam Grilamid TR90 materiaal. Niet alleen duurzaam, maar ook veilig! Dit materiaal versplinterd namelijk niet bij impact!

De bril is zeer licht van gewicht waardoor deze zeer comfortabel en ergonomisch zit tijdens het fietsen.

Uiteraard bieden de Polycarbonaat lenzen van de Hadley een optimale UV400 bescherming en zijn deze gekeurd volgens de internationale CE norm.

De lens is groot genoeg om wind en vliegjes tegen te houden. Waar de trend lijkt te zijn dat lenzen steeds groter en meer gezicht-bedekkend moeten zijn is de lens van de Hadley redelijk normaal van formaat. De lens is wel vrij breed (loopt lang door) Dit is fijn want het beschermd je ogen ook goed voor licht vanaf de zijkant.

Het neusstukje is ook verstelbaar.

_

Betaalbaar én Veelzijdig

De Trivio Hadley is verkrijgbaar in 5 verschillende montuur kleuren. Deze fijn fietsbril kost €49,99. Dat is, in vergelijking met de fietsbrillen van veel andere merken, een zeer aantrekkelijke prijs.

Voor die prijs krijg je een mooie én goede bril met een setje extra lenzen > transparant én geel. Ook zit er een mooie hardcase bij om je bril in op te bergen en ook een zacht opbergzakje. Een compleet pakket dus!

Nieuws