0%

Roeckl handschoenen


Roeckl ontwikkelt en produceert sinds 1839! de best mogelijke sporthandschoenen. Elke Roeckl handschoen profiteert van meer dan 180 jaar know-how die door 6 generaties is opgebouwd.

Roeckl fietshandschoenen onderscheiden zich op het vlak van duurzaamheid en comfort. Duurzaamheid dankzij het gebruik van alleen de beste materialen zoals bijvoorbeeld het gepatenteerde ROECK-TEX® die voor de handpalm van vele Roeckl handschoenen gebruikt wordt. De individuele coating van elke vezel zorgt voor een zeer ademende, soepele stof die bijna onverslijtbaar is. Dat wil je als fanatieke fietser.

image
_

Alpha Gel

Hét topmodel van Roeckl. De naam Alpha hebben ze niet voor niks gekozen.

De Roeckl Alpha is de nummer één handschoen voor fietsers met gevoelige handen. In de handpalm van de handschoen zitten 4 stroken die gevuld zijn met de revolutionaire alpha-gel. Dit is een lopende siliconen gel die zeer goed schokken en vibraties opvangt.

Aan de bovenzijde van de handschoen zit een stof met ventilatiegaatjes voor een perfect ademend vermogen. Op de duim zit er een fleecelaag die erg zacht aanvoelt en zweet absorbeert. De handpalm is gemaakt uit een zeer fijne fleeceen ook het gevoel binnenin de handschoen is extreem zacht en comfortabel.

Deze handschoenen bevatten ook het pull-off systeem van Roeckl waardoor de handschoenen steeds makkelijk uit te trekken zijn.

  • Zeer geschikt voor fietsers met gevoelige handen
  • Materiaal op de rugzijde is Micro Mesh
  • Materiaal in de handpalm is ROECK-TEX® + Digital PU
  • Alpha GEL® padding voor het opvangen van schokken en vibraties
  • Pull off systeem, waardoor de handschoen gemakkelijk uit te trekken is
  • Reflecterende elementen
  • Duim van zachte fleece voor extra comfort en absorptie van zweet

Nieuws