0%

Praktische minitools

minitool in bracket

Een minitool, compacte kettingpons, extra sluitschakeltje, bandenlichter, plakkers etc. Dit is bijna onmisbaar als je gaat fietsen. Maar waar laat jij dit? In je achterzak? Mmm, niet echt veilig. In een “storage bidon”? Daar gaat je extra ruimte voor je tweede bidon met drinken. In een zadeltasje dan? Dat kan, maar oogt niet altijd even “sexy” en kan nog weleens rammelen.

Giant heeft nu een prachtige oplossing, de Clutch Storage Tools! En Salomo Bikes heeft ze.

_

Clutch Crank Core Storage

Dit is een handige minitool welke in een holle crank geplaatst wordt. Er zijn verschillende maten ring-magneten zodat deze minitool in de meeste cranks past. Het is compatibel met Sram, Shimano & Praxis Cranks.

Er zit het volgende op: 2.5, 3, 4, 5, 6mm inbussleutel, T25 torx, kettingpons, opslag voor twee reserve ketting sluitschakels en een ventielkern verwijder tool.

Het geheel weegt 84 gram. Maar het grote voordeel is dat je dit gewicht toevoegt in je bracket, laag bij de grond en gecentreerd in je fiets. De perfecte plek dus!

_

Patroon In Stuurbuis

De Giant Clutch Fork Storage-kit is lichtgewicht, stevig gefixeerd in de stuurbuis van de voorvork maar ook gemakkelijk toegankelijk wanneer je hem nodig hebt. De CO2-patroon en inflator zitten in de stuurbuis van je voorvork verborgen.

Er zijn twee ringen verkrijgbaar welke in de stuurbuis worden geplaatst. Dit gebeurd zonder lijm o.i.d.. Gewoon een perfecte passing dus. De magnetische dop dicht mooi de onderkant van de stuurbuis af.

Het systeem is compatibel met RockShox en Fox voorvorken en er past een 16g of 25g CO2 cartridge in.

Wederom heb je geen last van de extra masse, omdat deze mooi in de stuurbuis verborgen zit.

Nieuws