Lube & Protect Chain Coating


Nieuw bij Salomo Bikes; Lube & Protect Chain Coating, van Proteam Bicycle Care. Dé ketting coating die in ALLE seizoenen te gebruiken is!

Lube & Protect is een diep penetrerende smeercoating met Nanopore Technologie. Dit smeermiddel vult alle oppervlakte imperfecties van het metaal tot op nano afmeting (één miljardste van een meter). Daardoor ontstaat er een extreem glad oppervlak die tot in de kleinste details volledig beschermd en gesmeerd is.

_

Minder Weerstand Minder Roest

Lube & Protect heeft een zeer lage wrijvingscoëfficiënt (0,02-0,06) zorgt voor extreem weinig weerstand in de ketting; zeer soepel lopen en schakelen is hierdoor verzekerd voor een lange periode.

Na smeren ontstaat een droge smeercoating waar geen stof of vuil aanhecht. Bij geregeld smeren van kettingen met Proteam Bicycle Care Lube & Protect Chain Coating  kan de levensduur van kettingen drastisch worden verlengd.
Vormt een zeer duurzame, extreem dunne droge smeercoating die slijtage van de ketting drastisch verminderd. Is ook op een natte ketting aan te brengen, verdringt vocht, lost het vuil op en kruipt naar de kleinste delen. Voorkomt de vorming van roest,  reinigt, bestand tegen hoge druk, afspoelen door water en trekt geen vuil en stof aan, de ketting blijft mooi schoon tijdens gebruik.

_

Dry Lube, Wet Lube vs Lube & Protect

Iedereen kent wel de termen “dry lube” en “wet lube”. Dry lube gebruik je als het droog is, Wet als het nat is. Vrij simpel….. maar niet altijd even goed.

Proteam Bicycle Care heeft nu een smeermiddel wat in beide omstandigheden werkt. Het is uitvoerig getest en de testpersonen (en wij) zijn zeer enthousiast.

Dry Lube

✓  Goed in droge omstandigheden
  Stof/vuil afstotend
Blijft niet zitten in natte en modderige omstandigheden
Veel weerstand

Wet Lube

✓  Goed in natte omstandigheden
  Weinig weerstand (de lube/olie is dun)
Trekt veel zand en vuil aan, dan is er meer weerstand én slijtage

Lube & Protect

✓  Goed in droge én natte omstandigheden
  Stof/vuil afstotend, dus geen zwarte ketting
✓  Zeer lage weerstand (watt saver)
  Zeer duurzaam
  Zeer goede corrosiewering

De ketting coating wordt geleverd in een glazen fles van 50 ml. met een pipet afsluiter.
1 volle pipet is voldoende voor 1 applicatie, 1 volle pipet is 1 ml. Dus uit één flesje gaan ongeveer 50 behandelingen.

Deze super smeermiddel voor je ketting kost €29,95 en is dus geschikt voor 50! keer je ketting smeren.

Getest op de stranden van Nederland en zelfs daar blijft de ketting vrij van roest!

(testmethode: na fietsen op strand en door de zee, de fiets niet afgespoeld en na twee weken nog steeds geen roest op de ketting).  

Ron LuteProteam Bicycle Care