Lake schoenen

lake fietsschoenen

Last van brandende voeten? Slapende tenen? Drukplekken? Kramp? Snel koude of warme voeten? Dan draag je waarschijnlijk de verkeerde fietsschoenen. Nieuw bij Salomo Bikes zijn de Lake Cycling race- en mountainbikeschoenen.

Deze schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtematen en naast de standaard fietsschoenen is het ook mogelijk om je eigen fietsschoenen te ontwerpen.

_

LAKE Cycling

De schoenen van Lake onderscheiden zich op de volgende punten:

  • Halve maten;
  • Verschillende breedtes;
  • Twee verschillende maten;
  • Smalle en brede leest;
  • Vervormbare hiel.
lake fietsschoenen
lake fietsschoenen
lake fietsschoenen
lake fietsschoenen
lake schoenen
lake schoenen

Schoenmaat bepalen

Meet de maten staand en draag (fiets)sokken.

Stap 1: Trek beide voeten over op een vel papier. Daarna zet je met behulp van een liniaal een lijn op de vier verste punten, zoals hieronder is weergegeven.

Stap 2: Bepaal de lengtemaat (punt 1 tot 2). Deze loopt vanaf de hiel tot de langste teen. Voeg daar nog 5 mm aan toe om uw werkelijke lengte te bepalen. Voorbeeld: je meet een lengte van 257 mm daar voeg je nog 5 mm aan toe. Dan komt de werkelijke lengte op 262 mm.

Stap 3: Bepaal de breedtemaat (punt 3 tot 4). Deze meet je tussen de twee breedste punten van je voet.

Stap 4: Herhaal bovenstaande stappen ook voor je andere voet, aangezien je voeten verschillende maten kunnen hebben.

Kom je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan onderstaand filmpje:

lake fietsschoenen
_

De Beste Leer Soorten

lake schoenen

K-Lite kangoeroeleer voor Lake van Packer Leather, is het lichtste, sterkste en meest duurzame natuurlijke leer. Het maakt gebruik van meerdere oppervlaktebehandelingen om uw voeten beter te beschermen en het comfort te vergroten. De Duratek-behandeling versterkt het leer en beschermt het tegen schuren, en de antimicrobiële behandeling van Microblok maakt het leer onbewoonbaar voor microben en ziektekiemen.

lake schoenen

Pittards® WR100 leer is een uniek, zeer waterafstotend en ademend leer, speciaal ontwikkeld om zachtheid en soepelheid te behouden in de loop van de tijd. Gebruikt in onze schoenen voor extreme omstandigheden.

lake schoenen

Action Leather ademend, langdurige duurzaamheid, nauwsluitende pasvorm en ziet er geweldig uit zonder in te boeten aan prijs. Action Leather is een splitleer met een PU-oppervlaktebehandeling. Deze behandeling helpt rek te verminderen en de waterbestendigheid te vergroten.

lake fietsschoenen

Voor meer informatie: https://lakecycling.com/ en http://www.lakecustom.com/.

Kom langs of bel ons om te vragen of we de schoenen die jij zoekt op voorraad hebben.