Seasucker dakdragers

seasucker fietsendrager

Nieuw in ons assortiment zijn de Seasucker dragers: de Talon en Mini Bomber 2.

De seasucker dakdragers zijn de ideale oplossing voor iemand die geen trekhaak heeft aan zijn auto of die trekhaak al nodig heeft voor een aanhanger/caravan. Ook al heeft jouw auto geen dakrails dan is de seasucker dakdrager geschikt voor jou.

De industriele krachtige zuignappen houden jouw fiets zelfs in de zwaarste omstandigheden op je auto.

_

SeaSucker Talon

De SeaSucker Talon is een fietsendrager die met behulp van vacuüm cups op de auto gemonteerd wordt zonder je auto te beschadigen. De vacuüm cups hechten uitzonderlijk goed op glas of metalen oppervlaktes.

Je voorvork van je fiets wordt in de voorste mount geplaatst waar het achterwiel in de achterste mount wordt geplaatst.

De SeaSucker Talon is geschikt voor het vervoeren van één fiets. Deze SeaSucker dakdrager past op praktisch iedere auto en wordt gemonteerd door middel van vier krachtige SeaSucker vacuümcups (zuignappen).

Montage van de SeaSucker Talon

Montage van de SeaSucker Talon gaat eenvoudig en snel, en het opbergen neemt door de compactheid van het systeem weinig ruimte in beslag. Door de universele HUSKE Mount is het mogelijk om de drager uit te rusten voor verschillende voorvork-aansluitingen, waardoor het geen probleem is om een fiets met schijfremmen (steekassen) te vervoeren.

Voordelen van de SeaSucker Talon

  • Compacte fietsendrager zonder trekhaak voor fietsen tot 20kg.
  • Te bevestigen op staal of glas en past dus op praktisch iedere auto.
  • Veilig: de krachtige SeaSucker vacuüm cups kunnen ieder tot 90kg trekkracht aan.
  • Eenvoudig te monteren en demonteren, gemakkelijk op te bergen.
  • Uitgerust met universele HUSKE adapter voor verschillende voorvork aansluitingen.

De Talon kost €359,-

Of het écht veilig is? Zeker. Kijk onderstaande video maar eens.

seasucker fietsendrager
seasucker fietsendrager
Fiets magazine testte de SeaSucker Talon en schreef:

De eerste rit was spannender dan de Ventoux afdalen met windkracht 7. Het blijft een gek idee dat je een dure fiets met een paar zuignappen op je auto monteert en daar vervolgens de snelweg mee op gaat. Gelukkig zijn het niet zomaar zuignappen. Het autodak bleef keurig krasloos en de fiets zat ook na de rit nog vast als een huis.

Fiets magazine

_

Mini Bomber

De SeaSucker Mini Bomber is een fietsendrager voor twee fietsen. De fietsendrager is voorzien van 6 zeer sterke zuignappen en maakt hem daardoor geschikt voor twee fietsen, tot 18 kilo per stuk (36kg in totaal).

Je monteert je MTB of racefiets door de voorvork te monteren aan de houder met een 9mm Quick-Release bevestiging. Het achterwiel wordt vastgehouden door de vierde zuignap, op de achterzijde of achterruit van de auto. De zuignappen zijn voorzien van een vacuüm pomp met indicator. Dat maakt deze fietsendrager geschikt voor ieder deel van de auto: dak, ruit of kofferbak! Het voorwiel dient men in de auto te vervoeren, óf op het dak te bevestigen met de SeaSucker Add-On Voorwiel Houder. De Mini Bomber is na het vervoeren eenvoudig te demonteren en laat géén sporen achter op de auto.

De Mini Bomer kost €529,-

seasucker fietsendrager
seasucker fietsendrager