0%

K-edge en Rokform


Wij van Salomo Bikes hebben graag een assortiment van goede A-kwaliteit merken. Zodoende hebben we ons assortiment uitgebreid met de merken K-edge en Rokform

_

K-EDGE Computer Steunen

K-EDGE is in 2008 begonnen met de productie van high-end steunen voor fietscomputers. De K-EDGE computersteunen zijn een hoogwaardig alternatief voor de kunststof steunen van de fabrikant zelf (Garmin, Wahoo, Sram etc).

K-EDGE steunen zien er fantastisch uit en zijn gemaakt van van high-end aluminium d.m.v. CNC frezen.
De Amerikaanse producent heeft als doel om de beste steunen te maken die je dure fietscomputer onder alle omstandigheden veilig en zeker op zijn plek.

_

Rokform Mounts

Rokform is een Amerikaans merk uit Orange County, Californië. Het merk heeft een breed assortiment met allerlei accessoires die voorzien in een enorm gemak zoals bijvoorbeeld verschillende bike mounts, iPhone cases, en accessoires voor de auto en motor.

De Pro Series Bike Mount is voorzien van een dubbel slotsysteem dat zowel de RokLock-montagetechnologie bevat, als de gegarandeerde RokSafe-magneetmontage. Met deze houder houd je duidelijk zicht op je telefoon, ideaal voor bijvoorbeeld navigatie. Daarnaast kun je veilig genieten van je favoriete apps zoals bijvoorbeeld Strava.

De Rokform mounts zijn geschikt voor race, MTB en zelfs voor gebruik op de motor! Er zijn diverse mounts voor Iphone en Samsung telefoons.

image

Nieuws