0%

Dealer van Industry Nine


Sinds kort kunt u bij Salomo Bikes ook terecht voor wielen van het Amerikaanse Industry Nine (I9)

Industry Nine bestaat uit gedreven en gepassioneerde vakmensen en tegelijkertijd actieve fietsers met slechts één doel voor ogen: Streven naar perfectie.

I9 biedt exceptioneel goede wielsets voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes. Naast wielen maken ze ook een MTB stuurpen en een steekas welke tevens multitool is. Productie en assemblage vind plaats in de United States.

Wij hebben enkele IG wielsets op voorraad maar eigenlijk is alles te customizen qua kleur etc.

image
_

6 Pallen – 120 Aangrijppunten

De MTB naven van Industry Nine hebben maarliefst 120 contactpunten in de body, met 6 interne pallen in een 3 graden hoek. Dit zorgt voor een ongeëvenaard snelle reactietijd en uitermate hoge duurzaamheid.

De naven voor de racefiets worden voorzien van 3 interne pallen in een 6 graden hoek. Industry Nine’s straight-pull aluminium 2.7mm spaken zorgen voor een robuustere, stabielere connectie tussen velg en naaf. De nippels zitten extern voor intuïtief makkelijk onderhoud indien nodig. De spaken kunnen onder hoge spaakspanning worden opgebouwd voor een strakker rijgedrag.

_

Hydra Naaf

De Industry Nine Hydra naaf is écht een masterpiece. De Hydra naaf heeft namelijk 690 contactpunten. Dat wil zeggen, hij grijpt aan om de 0.52 graden. Dat is vrijwel geen loze slag.

De weerstand is zeer laag en de duurzaamheid van de interne lagers is hoog. Vanwege het speciale design en een “soort flex” grijpen er altijd 4 pallen aan.

Hoe klinkt zo een naaf dan? Je zou een gillende keukenmeid verwachten hè. Maar nee. De naaf is opvallend stil. De bewegende massa is laag, de beweging van de pal niet groot en je kan de naaf met verschillende smeermiddelen smeren.

De Industry Nine Hydra naaf is beschikbaar in 11 kleuren.

image

Nieuws