0%

Vedette Incognito give away


Op zaterdag 6 juli 2019 is de “Tour de Salomo”; een fietstocht van ongeveer 100 km door het mooie Noord-Holland, gevolgd door een BBQ waar natuurlijk ook live naar de 1e etappe van de Tour de France wordt gekeken.

EXTRA leuk is dat wij van Vedette Incognito onder de deelnemers een fietsshirt of fietsbroek mogen verloten! Deelname aan de Tour de Salomo is dus al voldoende om zo een gaaf shirt of super broek te winnen.

Geef je nu op voor de Tour de Salomo en maak kans op een GRATIS Vedette Incognito shirt of broek.

_

Tour de Salomo

De start van de Tour de Salomo is om 10:00 uur vanuit de winkel. Er wordt in kleine groepen van rond de 20 man/vrouw gereden, met verschillende gemiddelde snelheden. Ook als je wat minder getraind bent, kun je dus gewoon meerijden.

Opgave is gewenst (liefst vóór 3 juli). Neem gerust je fietsvriend(in) mee.

Deelname is GRATIS. Inschrijven via de email, zie knop hieronder.

tour-de-salomo-2019
_

Vedette Incognito Fietskleding

De fietskleding van Vedette Incognito heeft een leuke, herkenbare unieke stijl gecombineerd met het hoogste gebruikscomfort. De shirts worden in beperkte oplage geproduceerd, zo heb je altijd iets unieks.

De designs worden gemaakt in Nederland, de gebruikte stoffen en zeemen komen uit Italië, de productie vind plaats in Europa.

Het assortiment bestaat (momenteel) uit diverse fietsshirts voor mannen en één bibshorts voor mannen. De dames hebben keuze uit 4 shirts en 3 verschillende fietsbroeken. Tevens hebben ze arm- en beenstukken.

Onder de deelnemers van de Tour de Salomo verloten wij een shirt of broek, model, maat etc naar keuze.

image

Nieuws