Tacx Neo Bike Smart


De Tacx Neo Bike Smart is een complete indoortrainer waar je je eigen (race)fiets niet meer op hoeft te zetten. De Tacx Neo Bike Smart gaat verder dan welke spinningfiets dan ook en is gewoon écht het neusje van de zalm onder de indoortrainers.

_

Super Smart

Deze “Smart” fietstrainer is eigenlijk een ‘next-level’ spinningfiets voor de echte fanatiekelingen onder ons.

Als jij je concurrentie voor wilt zijn in het voorjaar of je een hekel hebt aan fietsen in slecht weer of als de kinderen op bed liggen nog even een uurtje wilt trainen, dan is deze fietstrainer jouw ideale indoortrainer.

Het doel van Smart fietstrainers zoals deze Tacx Neo Bike Smart is om de ervaring van fietsen binnenshuis identiek te maken aan dat van buiten plus het gemak en comfort van de extra opties tijdens de rit.

_

Ervaar De NEO Bike Smart Zelf

De Neo Bike Smart heeft een echte racefietshouding en met de versnellingen kun je hetzelfde schakelen als bij je normale racefiets. Dit zorgt ervoor dat je van de winter naar het voorjaar overstapt zonder steeds weer een totaal andere houding aan te nemen.

Daarnaast blijft je eigen mooie racefiets goed 🙂

De Tacx Neo Bike Smart is de aller-allerbeste Tacx en fietstrainer die je maar kunt kopen. Niet goedkoop maar wel de allermeeste opties en de beste indoor fietservaring.

Wil jij de Neo Bike Smart ervaren? We hebben een opstelling staan om te testen en kunnen eventueel de indoortrainer volledig assembleren, zodat jij dat niet meer hoeft te doen.

KLAAR VOOR DE SPRINT

Het uitgebalanceerde ontwerp van de NEO Bike zorgt voor maximale stabiliteit, zelfs tijdens de meest explosieve sprints, tot 2,200 watt.

WEGGEVOEL

Tacx-software of de Zwift-app zorgen dat de trainer trilt, en simuleren het gevoel van verschillende wegoppervlakken, zoals kasseien en grind.

KLIM HOGER

Haal het meeste uit je intensieve work-outs door te trainen op realistisch gesimuleerde hellingen tot een hellingshoek van 25%.

BLIJF SLIM EN FRIS

De Neo Bike Smart heeft een 4,5-inch scherm en USB-opladers zodat je toestellen kunt opladen. Ingebouwde interactieve ventilatoren stemmen zich automatisch af op je vermogen en hartslag.

TACX-TRAININGSPLANNEN

Efficiënt gestructureerde trainingsplannen, ontworpen voor jouw fitnessniveau, helpen jouw specifieke doelen te bereiken. Houd een wedstrijd met live tegenstanders, upload GPS-gegevens, rijd met 3D-kaarten en meer.

TACX-TRAININGSSOFTWARE

Profiteer van een bibliotheek met meer dan 100 hoogwaardige, levensechte video’s. Zo kun je de sensatie van het fietsen door de steile Alpen of op de kasseien van Milaan ervaren.

GEMAKKELIJK CONNECTEN

NEO Bike Smart communiceert via Bluetooth® Smart technologie en ANT+® FE-C protocol. Zo kan het toestel werken met een aantal populaire trainingsapps zoals TrainerRoad en Zwift.