0%

Wolf Tooth Components


Een triple of een bergverzet is natuurlijk overbodig als je vooral lekker hier in de omgeving fiets. Eindeloos rechte wegen en na een rit van 100km zie je dat je toch even mooi 24 hoogtemeters hebt gehad…. je moest toch de dijk op en af.

Een achterderailleur met “medium kooi” is dus prima hier in Noord-Holland. Maar wat nou als je met dezelfde fiets de heuvels of bergen in wilt? Dat wordt afzien, want groter dan 32T achter kan niet met een medium kooi achterderailleur.

Maker van tools en accessoires Wolf Tooth heeft daar een mooie oplossing voor. Ze hebben een soort adapter ontwikkeld waarmee je, simpel gezegd je achterderailleur verder van het frame kan positioneren en zodoende een MTB cassette met een groter bereik kan gebruiken.

_

Wolf Tooth RoadLink

De Wolf Tooth RoadLink is de ideale oplossing voor fietsers die op zoek zijn hun race-, gravel- of crossfiets geschikt te maken voor 11-36T en 11-40T cassettes.

De RoadLink is geoptimaliseerd voor de Shimano racefiets 10- en 11 speed derailleurs. Het werkt ook goed met 9-speed cassettes, SRAM-groepen en Campagnolo derailleurs.

Bij Campagnolo derailleurs werkt het het beste bij cassettes tot 11-36T.

Wat heb je allemaal nodig om je fiets geschikt te maken voor de bergen?

  • 1x Wolf Toot Roadlink
  • 1x MTB cassette
  • 1x Ketting
  • In sommige gevallen een kleiner voorblad

Nieuws