voorvork-revisie-mtb

Bij Salomo Bikes hebben we dit jaar weer de winterbeurten. Deze winterbeurten zijn ervoor bedoeld om jouw fiets weer helemaal in orde te maken voor het nieuwe seizoen.

_

Winterbeurt Mountainbike

Bij een winterbeurt voor een mountainbike vetten we alle lagers en onderdelen in om kraken en het vast zitten van onderdelen te voorkomen. Zoals de zadelpen op de foto die gecorrodeerd is en daardoor vast is komen te zitten.

Ook vervangen we achterbrug lagers van jouw full suspension mountainbike. Hier gebruiken wij een speciale lager trekker voor om de lagers op de juiste manier te demonteren.

Bij het monteren komen er nieuwe MAX lagers in jouw fiets die extra gelagerd zijn voor een extra lange levensduur. Deze lagers monteren wij met een speciale lagerpers zodat de lagers en het frame niet onder te veel druk komen te staan.

_

Vork/Demper Onderhoud

Wij reviseren ook voorvorken en dempers, zodat deze ook weer optimaal functioneren. Dit doen wij in onze eigen werkplaats zodat jij weer zo snel mogelijk op pad kan.

Als finishing touch zetten wij jouw mtb in een “Clean & Cure Coating”. Deze coating zorgt ervoor dat vuil minder goed kan hechten aan je mtb zodat het schoonmaken een eitje is.

Lijkt dit jou ook wat? Plan dan jouw fiets snel in voor een winterbeurt.