0%

Vedette Incognito actie

vedette-incognito-fietskleding-actie

Vedette Incognito is een vrij nieuw, Nederlands merk van hoogwaardige wielerkleding. John en Jeff zijn de oprichters en samen hebben ze jarenlange ervaring in de wielerwereld.

De Vedette Incognito kleding heeft een unieke stijl en een hoog gebruikerscomfort door gebruik te maken van de beste Italiaanse stoffen.

De broek heeft een zeer goede padding, welke ook in Italië gemaakt wordt. Een geheel Europees product dus, geen goedkope productie in Azië met middelmatige stoffen.

Vedette Incognito vindt het belangrijk dat fietskleding van zeer goede kwaliteit is. Net als de kleding die de profs dragen. Alleen hoef je geen prof of vedette te zijn om in goede fietskleding te rijden.

Wij hebben nagenoeg de volledige collectie van Vedette Incognito in onze winkel hangen.

vedette-incognito-fietskleding-actie
_

Gratis Armstukken

Deze armstukken zijn gemaakt van het fijn geweven, 190 g/m2 “Colorado” stof. Dit materiaal rekt zeer goed, waardoor inzetstukken met extra naden niet nodig zijn. Om ze goed op hun plaats te houden zijn deze armstukken ter hoogte van de biceps met een siliconen antislip-strip afgewerkt.

Ideaal in het voor- en najaar, maar ook bijvoorbeeld op een frisse zomerochtend.

TIJDELIJKE ACTIE

Geldig t/m 31 december 2019

Indien je een Vedette Incognito shirt koopt, krijg je er gratis een set armstukken bij, ter waarde van €29,50.

_

Fietsbroek Actie

De broeken van Vedette Incognito zijn door en door zwart. Alleen onderaan de pijpen staat in het donkergrijs het logo van Vedette Incognito, maar dat is zeker niet opvallend. Dit maakt ook dat het een broek is die je met nagenoeg elk fietsshirt kan combineren.

Wanneer je de broek in je handen hebt valt op dat hij overal netjes is gestikt, er hangen geen losse draden aan en als je de naden een beetje probeert te rekken dan schijnen je vingers er niet door. Solide dus. Dit komt door de hoogwaardige stof  “Zaffiro”. Dit is een high-end Lycra uit Italië. Zaffiro is gemaakt van mat Polyamide en PowerLycra®. Het is zeer rekbaar in meerdere richtingen, heeft een hoge dichtheid en een uitstekende duurzaamheid. De stof is volledig zwart en niet gesublimeerd. Het schijnt dus niet door én gaat lang mee.

Deze broek moet gewoon zijn wat je van een bibshort verwacht, goeie kwaliteit, duurzame stoffen, geweldig zeem én een goeie prijs. Tot het einde van het jaar hebben wij ook een mooie actie op deze fietsbroek; gratis een set beenstukken bij, ter waarde van €34,50.

Deze actie is ook geldig op de dames shorts én dames bibshorts van Vedette Incognito.

 

vedette-incognito-fietskleding-actie

Nieuws