Tour de Salomo op zaterdag 9 juli 2022

• aanwezig om 09:45 uur
• je ontvangt een consumptiebon voor koffie/thee met appeltaart
• noteer je naam op een briefje voor de verloting
• auto parkeren kan bij Zhik (Nijverheidsweg 8)

10:00 uur –> start groep A (30+ km/uur)
10:05 uur –> start groep B (ong. 30 km/uur)
10:10 uur –> start groep C (ong. 25 km/uur)
13:30 uur –> BBQ staat aan
14:15 uur –> verloting shirt Vedette Incognito naar keuze (als alle groepen binnen zijn)

_

Even Praktisch….

Zorg dat je aanwezig bent om 09:45 uur.

Bij aanmelding ontvang je van ons een consumptiebon, waarmee je kunt genieten van een kopje koffie/thee met een punt appeltaart bij JOOP in Schoorl. De gele picknicktafels zijn voor ons gereserveerd. Op het terras is een ‘paal’ aanwezig waar je je fiets kunt stallen en een waterkraantje waar je desgewenst je bidon kunt bijvullen.
Je kunt bij aanmelding meteen een briefje met je naam erop geschreven deponeren in de gele bidon om mee te doen met de verloting van een Vedette Incognito wielershirt naar keuze.

Ben je met de auto? Deze kun je parkeren op het terrein van onze buren, Zhik – Nijverheidsweg 8.

3 Groepen

Er wordt gereden in 3 groepen van ongeveer 20 man/vrouw. Groep A, de ‘elite’ met een gemiddelde van 30+ km/uur, start als eerste om 10:00 uur. Groep B, de ‘amateurs’ met een gemiddelde van rond de 30 km/uur, start om 10:05 uur. Groep C, de ‘recreanten’ met een gemiddelde van ongeveer 25 km/uur, start om 10:10 uur.

Bij binnenkomst is er voor iedereen een welverdiende, compleet verzorgde BBQ, met een verfrissende Koerspret Session IPA 3,5% of diverse alcoholvrije drankjes!
Als iedereen weer terug is, zo rond 14:15 uur, verloten we onder alle gedeponeerde briefjes een Vedette Incognito wielershirt naar keuze!

_

Nieuwe Route

We hebben dit jaar gekozen voor een andere, maar voor velen welbekende, route. De route voert je langs plekken in ons mooie West-Friesland, via de Omringdijk naar de kust bij Schoorl en weer terug. Deze route wordt op zondagochtend steevast door ‘de Medemblikkers’ gereden.