Tesoro Neo X Speed


Tesoro Neo X Speed, klinkt hip hè, dit zou zo een karakter uit een Sci-Fi film kunnen zijn 🙂

Het is echter “gewoon” de modelnaam van een E-bike van Cannondale. Deze super stoere fiets is alleen niet zo gewoon. Het is echt een E-bike van de toekomst.

Of zoals Cannondale zegt: De Tesoro Neo X Speed is voor veel mensen dé ideale oplossing voor het vervangen van de auto voor de fiets als vervoersmiddel.

_

Vervanger van de Auto

De Cannondale Tesoro Neo X Speed  is een robuuste, moderne én comfortabele E-bike. We schrijven E-bike, maar eigenlijk is het een “speed pedelec”, hij ondersteunt namelijk tot 45 km/h. Een E-bike ondersteunt namelijk maar tot 25 km/h.

Super geschikt dus voor high-speed transport en woon-werkverkeer. Helemaal omdat deze fiets een verende voorvork heeft met 110mm veerweg, brede banden, duurzame spatborden en een sterke bagagedrager.

De “luie” 67 graden balhoofdshoek, icm een vorksprong van 55mm en de brede 28″ banden zorgt voor een grote “trail”. Voordeel hiervan is dat de fiets op grote snelheid stabiel blijft. Wel lekker voor een Speed- pedelec.

Enorm bereik én krachtige motor

De Bosch Performance Line Speed 250W motor geeft je dus een extra zetje in de rug tot 45 km/h. Deze motor heeft een koppel van 85Nm en heeft de mogelijkheid om je eigen vermogen tot 340% te “boosten”.

Maar dat is nog niet alles; de 625Wh accu zorgt voor een bereik tot 120km!

Met een bereik van maar liefst 120 kilometer op één acculading heb je genoeg power om alles te doen wat je maar wilt. Fiets sneller, fiets langer.

_

Veilig Door de stad

Fiets jij dagelijks door de hectische stad? Dan is veiligheid het alle belangrijkste. Je wilt zien én gezien worden. En omdat je harder gaat dan de meeste fietsers, wil je ook gehoord worden.

Reflecterende details op het frame en de banden vergroten de zichtbaarheid en dus de veiligheid van de rijder.

Een claxon, achteruitkijkspiegel, extra sterke koplamp, remlichten en grote diameter remschijven zorgen voor de extra veiligheid in de stad. Fijn.

Deze speed pedelec heeft nog een hele lijst geweldige componenten, zoals Magura MT5 remmen, Parallelogram verende zadelpen, Supernova M99 Mini Pure front light etc.

Te veel om op te noemen 🙂 Ben jij op zoek naar een speed pedelec als vervanger van de (tweede) auto? Kom dan langs om deze fiets te zien/testen. We hebben een maat Large staan.

De Cannondale Tesoro Neo X Speed kost €6199,- Dat is natuurlijk aardig wat, maar je bespaart benzine, auto reparatie kosten én verzekering.

Groot voordeel is ook dat je deze fiets kunt leasen. Ben jij in loondienst of zelfstandige, dan kunt je deze fiets leasen en veel geld besparen. Kijk voor de voordelen en jouw besparing op de website van Lease a Bike.