0%

TacXeperience Tour


De TacXperience Tour komt er weer aan! Bezoek 6 december van 18:30 tot 21:00 uur onze winkel en test de nieuwste Tacx trainers. De indoortrainers zijn gekoppeld aan de laatste versie van de Tacx software. Dit maakt het mogelijk om de trainingsintensiteit van loodzware ritten door bijvoorbeeld de Alpen of Pyreneeën levensecht na te bootsen.

Uiteraard staat het enthousiaste TacX team voor je klaar om onder het genot van een hapje en drankje al je vragen te beantwoorden. Kom gezellig langs en maak kans op een Neo 2T en andere fantastische Tacx items!

_

Win Een Tacx Trainer

Naast het uitproberen van de TacX NEO Bike Smart, NEO 2T Smart en FLUX 2 Smart kun je ook vragen stellen aan de technici van Tacx zelf.

Heb jij je sterke benen uit de zomer nog meegenomen? Dan is er extra goed nieuws! Doe dan mee aan de TacXperience Tour competitie! Ben je winnaar van de dag? Dan win je het Tacx training pakket, bestaande uit een trainermat, sweatcover en handdoek.

Ben jij daarnaast ook de snelste van de hele TacX tour, dan win jij een TacX NEO 2T Smart trainer!

Aanmelden

Wil jij kans maken op deze waanzinnig goede indoortrainer? Meld je dan nu aan. We zien jou en je super benen dan op 6 december in onze winkel.

_

Ervaar De NEO 2 SMART Zelf

De iconische, progressieve en populaire NEO 2 Smart is geoptimaliseerd tot een nog stillere en krachtigere Smart direct drive trainer. De motor is opnieuw ontworpen om een betere indoor fietservaring en rijgevoel te bieden, vooral tijdens beklimmingen en sprints. De NEO 2T Smart is stiller dan ooit voor mogelijk werd gehouden en zonder twijfel de meest krachtige, realistische en nauwkeurige fietstrainer tot nu toe.

Super stil

Door de magneten opnieuw te ontwerpen, hebben we de NEO 2T nog stiller gekregen dan zijn voorganger. Het geluid afkomstig van interne luchtverplaatsingen werd hierdoor verminderd, evenals de trillingen die op de vloer werden overgebracht bij een lage cadans. Dit resulteerde in een stillere Smart trainer dan ooit voor mogelijk werd gehouden.

Pedaalslag analyse

De NEO 2 Smart was al uitgerust met een capacitieve linker en rechter detectiesensor die nauwkeurig de exacte positie van beide benen meet. Door de toevoeging van de standaard ANT+ Cycling Dynamics kun je jouw pedaalslag nu ook analyseren met software van derden, zoals bijvoorbeeld met een Garmin Edge fietscomputer.

Zeer nauwkeurig

De NEO 2T Smart is de enige fietstrainer die geen kalibratieproces vereist omdat er, in tegenstelling tot andere fietstrainers, geen interne overbrengingen zijn. Hierdoor is hij in staat om je vermogen met ongelooflijke precisie te meten zodat je gegevens niet meer dan 1% afwijken en dus betrouwbaar zijn.

Geschikt voor vrijwel elke as

De achteras van de NEO 2T Smart is opnieuw ontworpen zodat deze Smart trainer compatibel is met de meeste fietsen zonder dat er adapters aan te pas hoeven te komen. Alleen voor 135×10 en 135×12 assen heb je een extra adapter nodig.

Geen netstroom nodig

De NEO 2T Smart heeft geen netstroom nodig omdat hij zijn eigen energie opwekt uit jouw fietsbeweging. Deze direct drive trainer kan hierdoor eenvoudig overal waar je maar wilt worden gebruikt. Wanneer hij aangesloten is op het netstroom, dan is de functie Descent simulation ingeschakeld.

Software

Reis de wereld rond met Films van hoge kwaliteit en GPS workouts, en daag je vrienden uit. Train efficiënt met gestructureerde trainingsplannen en fiets-workouts. Analyseer je data, exporteer je activiteit naar Strava en maak gebruik van vele andere functies.

Trainings apps

Train met je favoriete fiets-software zoals Zwift, TrainerRoad en Sufferfest. De Smart trainer van Tacx koppel en bestuur je gemakkelijk met de populairste trainingsapplicaties. Race online in de virtuele werelden van Zwift, bereik je fietsdoelen met de trainingsplannen van TrainerRoad of train met een andere app.

Nieuws