Salomo strandfiets

strandfiets

Wij hebben voor een klant deze custom strandfiets opgebouwd, gewrapped door wrap my bike.

_

Unieke Strandfiets

Onderdelen zijn natuurlijk gevoelig voor het zand en het zoute water. Een strandfiets heeft daardoor wat vaker onderhoud en liefde nodig.
De groep is een 1×12 speed groep met Rotor crankstel, 12 speed race cassette en Sram NX achterderailleur. Een fijne setup voor racen op het strand.
De basis van deze strandfiets wordt gevormd door een eigen Salomo Bikes frame van carbon met een vaste voorvork van carbon.
_

Race Cassette

Op het strand is een cassette met meer dan 42 tandjes natuurlijk niet echt nuttig. Die strandafgang kom je ook wel op met een een beetje power.

Met een naaf van Hope kan je een XDR body monteren op een mountainbike wiel. Hierdoor kun je een race cassette combineren met een 1x12speed MTB groep. Ideaal voor op het strand.

_

Ideale Strandfiets

Een recht MTB stuur, een écht racestuur (mag sinds 2019) of een speciaal strandstuur; veel keuze en ieder zijn voorkeur.

Hoe de perfecte strandfiets er precies uit ziet, daar zijn de meningen over verdeeld. Wel of geen hydraulische schijfremmen, aluminium of carbon frame, welke wielen, welke banden etc.

Wij adviseren je graag bij het samenstellen van jouw ultieme strandfiets.

strandfiets