Nieuwe shirts van Vedette Incognito


Vedette Incognito heeft vorige week een 5 tal nieuwe fietsshirts geïntroduceerd. Drie nieuwe designs/kleuren voor mannen en twee kleuren voor vrouwen.

_

Vedette Incognito Fietskleding

De fietskleding van Vedette Incognito heeft een gave, originele, herkenbare stijl gecombineerd met het hoogste gebruikscomfort. De shirts worden in beperkte oplage geproduceerd, zo heb je altijd iets unieks.

De designs worden gemaakt in Nederland, de gebruikte stoffen komen allemaal uit Italië, de productie vindt plaats in Europa.

_

De Beste Italiaanse Stoffen

Een goed fietsshirt moet aan diverse eisen voldoen. Zo moet het shirt een goede pasvorm hebben, moet de stof dun en lichtgewicht zijn, transpiratie goed kunnen afvoeren én het moet duurzaam en sneldrogend zijn.

Om een fietsshirt goed te laten rekken heeft een stof vaak “elastan” (Spandex) Dit wordt van Polyurethaan gemaakt is goedkoop en rekt geweldig.
Het heeft echter ook nadelen; het is minder duurzaam dan Polyester en voert transpiratie veel slechter af. (gooi maar eens een druppel op een elastiek 🙂 )

Vedette Incognito wilt alleen een super goed fietsshirt en wilt dus niet bezuinigingen op de stof.

Zodoende heeft Vedette Incognito in de shirts twee nieuwe Italiaanse stoffen geselecteerd die goed transpiratie doorvoeren én ook goed rekken zonder elastan te gebruiken.

De lange Lycra mouwen, sluiten perfect aan door de hoge elasticiteit (hier transpireer je minder dus kan er wel elastan gebruikt worden). Dit zeer fijn geweven Lycra is sneldrogend, ademend en voelt zeer zacht aan.

Onder de armen zit 4-way stretch-mesh voor extra afkoeling. Deze stof is dubbelgeweven en extreem licht van gewicht (90 g/m²)


De nieuwe shirts zijn kleurrijk en erg stijlvol, vinden wij.

_

Dames Fietskleding

Voor de dames zijn er twee nieuwe kleuren; een stoere blauwe kleur en een hele frisse azuurblauwe kleur. Geen zuurstok roze of bloemetjes 🙂

De dames shirts hebben dezelfde stoffen als de mannen shirts. Echter zit er onder de oksels niet de zeer dunne mesh (i.v.m. doorschijnen) en hebben de damesshirts twee achterzakken en een verticale rits met extra zak.

Alle Vedette Incognito shirts zijn €99,-. Alle shirts en fietsbroeken zijn (momenteel) aanwezig in de winkel.