0%

Nieuwe 2020 modellen


Over 2 weken is het alweer “twenty-twenty”. Dat houdt in dat onze winkel zich nu al heeft gevuld met erg mooie 2020 modellen. Wij hebben de showroom een kleine make-over gegeven.

De race, MTB en gravelbikes van Cannondale staan er mooi bij. Wij hebben bijna het gehele sportieve assortiment in onze showroom en ook diverse sportieve E-bikes o.a. de Trail Neo 1 elektrische MTB en de Supersix Evo Neo 3 elektrische racefiets.

_

Cannondale Topstone gravelbike

Wij hebben de Cervélo Aspéro, Santa Cruz Stigmata en de Cannondale Topstone gravelbikes staan.

De Topstone hebben we pas in de winkel staan. Bekijk je deze nieuwe Topstone Carbon van een afstandje, dan lijkt het op het eerste gezicht een vrij ‘standaard’ modern gravelframe met een laag aangezette staande achtervork. Kijk je echter van wat dichter, dan zie je dat de staande achtervork met een ‘LockR Pivot’ aan de zitbuis is bevestigd. Dit betekent dat de staande achtervork via een draaipunt aan de zitbuis is bevestigd. In combinatie met de flexibiliteit die in de liggende achtervork werd verwerkt, moet het KingPin veersysteem er voor zorgen dat het achterwiel tot 12 millimeter “travel”heeft, om de klappen en trillingen weg te filteren en dat zonder dat er een demper gebruikt hoeft te worden. In combinatie met de 27,2 mm ranke SAVE carbon zadelpen moet dat ter hoogte van het zadel resulteren in 30 mm flex op en neer.

_

Cervélo P-series

Nu in de winkel te bezichtigen: de nieuwe Cervélo P-series triathlon fiets met Ultegra Di-2 afmontage.

De P-serie van Cervélo is voor 2020 geheel nieuw ontworpen, en wat een gaaf ding is dit geworden zeg! De triathlon machine voor winnaars. De fiets is uitgerust om aardig wat drinken en energybars mee te kunnen nemen.We zullen binnenkort nog wat meer informatie over deze fiets geven.

Nieuws