0%

Milkit


Nieuw bij Salomo Bikes; Milkit. Een merk met maar één doel: het bijvullen van tubeless vloeistof gemakkelijker én schoner maken.

Hoe vraagt u zich af? Milkit heeft een speciaal ventiel ontworpen waardoor er geen luchtverlies meer is. In combinatie met hun tubeless spuit is het monteren en nakijken van de tubeless vloeistof ook een stuk makkelijker geworden.

_

Make your tubeless life easier

Het voordeel van deze ventielen is de extra eenrichtingsklep, bestaande uit een dwarsdoorsnede door de koepelvormige rubberen basis. Het demonteren van het binnenventiel onthult de lange plastic buis die eraan is bevestigd. Normaal maakt deze contact met de binnenkant van de eenrichtingsklep,  omdat deze is bevestigd aan het binnenventiel. Wanneer het binnenventiel wordt losgeschroefd en ingedrukt, duwt deze door de klep-afsluiter voor aanpassing van de luchtdruk.

Met het ventiel en de band gemonteerd en er een luchtdruk tussen de 0,1 en 1,5 Bar in de band zit, kan je het binnenventiel verwijderen zonder lucht te verliezen. Daarna kan je met de bijgeleverde spuit en slang de tubeless vloeistof gemakkelijk bijvullen en verwijderen door de slang in het ventiel te steken, waardoor de tubeless vloeistof rechtstreeks in de band terechtkomt.

image
_

MilKit Booster

Dit is ook een geweldig product. Het is een Tubeless bandenpomp en bidon in één. De MilKit Booster vervangt een compressor, is goedkoop, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk.

Compressor en drinkfles in één: de Booster Tubeless Set van MilKit

  • Pomp de booster op met uw fietspomp, druk hem op het ventiel en klaar!
  • De milKit-booster brengt de perslucht rechtstreeks naar de klep. Er gaat geen luchtdruk verloren.
  • Het complete apparaat is super licht, je kunt het makkelijk meenemen in je rugzak.
  • Gebruik de fles als bidon met het meegeleverde drinksysteem.

Benieuwd naar de Milkit prijswinnende ventielen, Booster in bidonformaat en de Milkit vloeistof die geen troep maakt? Of heeft u nog vragen? Komt dan langs voor uitleg en een kopje koffie.

Nieuws