verwarmde-fietshandschoenen

Het zonnetje schijnt en de temperatuur is onder het vriespunt. Heerlijk weer voor een winterse fietsrit. Maar heb je geen zin in die koude handen die de pret bederven?
Tips als ‘wrijf met je handen’, ‘vermijd alcohol’ en ‘blijf in beweging’ kennen we inmiddels wel en werken niet of nauwelijks. Wat wel werkt? Verwarmde handschoenen!

_

Verwarmde Handschoen

Macna is een bekend merk in de wereld van motorrijders. Motorrijders gebruiken ’s winters kleding waarbij ze warm blijven. Onder andere handschoenen met verwarming is onder hen heel gewoon. In de fietssport zie je deze handschoenen ook steeds meer verschijnen.

De Macna Spark Kit RTX handschoen is een waterdichte, elektrisch verwarmde handschoen die uitermate geschikt is voor o.a. fietsen, mountainbiken, wandelen, schaatsen en andere outdooractiviteiten.

De handschoen is warm maar niet té dik, daardoor is het contact met het stuur nog perfect. Schakelen gaat ook zonder problemen.

De Macna Spark Kit RTX elektrisch verwarmde handschoen heeft een comfortabele waterdichte voering en een elastische polssluiting. De verwarmingselementen bevinden zich op de vingers en op de volledige hand zodat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt.

In de manchet van de handschoen bevindt zich een accupack met aansluitplug. Deze handschoen kan verwarmd worden met de Macna 7.4V, 2.2A batterij (inbegrepen). De verlichte 4-standenschakelaar op de rug van de handschoen geeft de diverse warmte niveaus aan en de levensduur van de batterij.

Ze zijn te gebruiken met Touchscreen, ook erg handig.

_

Verschillende Intensiteitsniveaus

Deze verwarmde handschoen heeft een handige knop die de batterijstatus en het huidige vermogen aangeeft. Er zijn vier verschillende intensiteitsniveaus die met een enkele druk op de knop met 20% kunnen worden aangepast. Elk niveau wordt in zijn eigen kleur aangegeven, zodat je gemakkelijk kunt zien of de verwarming aan staat.