Liv Enviliv Advanced

liv

Deze ontzettend gave Liv Enviliv Advanced is dé racefiets voor vrouwen die een snelle racefiets zoeken om hun pr’s aan te scherpen of wedstrijden willen winnen.

Met het lage gewicht, de integratie van onderdelen en de aerodynamische vormen is deze racefiets een stuk sneller dan andere racefietsen voor vrouwen.

_

Die QOM Is Van Jou!

Deze prachtige olijfgroene EnviLiv heeft een Advanced-Grade composite frame en is ontworpen voor pittige en razendsnelle ritten. De hoge zijdelingse stijfheid van de 1.1/2″- 1.1/4″ voorvork en hoge remkracht van de schijfremmen zorgen voor uiterst nauwkeurig bochtengedrag, stabiliteit en vertrouwen.

De geïntegreerde aero stuur/stuurpen en de tubeless 28mm banden met hoge velgen zorgen dat je met nog minder weerstand fietst.

_

Sram Force

Deze damesracefiets is afgemonteerd met een Sram Force groep. Sram Force is een perfecte groep voor fietsers die de beste prijs- kwaliteitsverhouding willen. Soepel schakelend, betaalbaar, licht en oerbetrouwbaar!

liv fietsen

Achtervork is voorzien van een gestroomlijnde RideSense sensor;
Deze sensor verzend snelheid en cadans informatie via ANT+ of Bluetooth naar bijvoorbeeld je fietscomputer of smartphone.