Op donderdag 4 november 16:00 tot 20:00 uur organiseren wij een informatie avond voor Lake schoenen & Wahoo en Tacx indoortrainers.

_

Lake Shoe Fit Event

Donderdag 4 november is er de mogelijkheid om geheel vrijblijvend advies te krijgen over wat voor jou de perfect passende race- en/of mountainbikeschoen is. Hiervoor is er speciaal een medewerker van Lake Cycling aanwezig en laten wij de mogelijkheden van custom schoenen zien. Ook kun je alvast de nieuwe modellen bekijken en hebben we het nieuwste model winterschoen staan. Wil je er zeker van zijn dat wij jouw maat op voorraad hebben? Geef je maat dan nog even aan ons door!

lake fietsschoenen
lake fietsschoenen
lake fietsschoenen
lake fietsschoenen
lake schoenen
lake schoenen
_

De Beste Leer Soorten

lake schoenen

K-Lite kangoeroeleer voor Lake van Packer Leather, is het lichtste, sterkste en meest duurzame natuurlijke leer. Het maakt gebruik van meerdere oppervlaktebehandelingen om uw voeten beter te beschermen en het comfort te vergroten. De Duratek-behandeling versterkt het leer en beschermt het tegen schuren, en de antimicrobiële behandeling van Microblok maakt het leer onbewoonbaar voor microben en ziektekiemen.

lake schoenen

Pittards® WR100 leer is een uniek, zeer waterafstotend en ademend leer, speciaal ontwikkeld om zachtheid en soepelheid te behouden in de loop van de tijd. Gebruikt in onze schoenen voor extreme omstandigheden.

lake schoenen

Action Leather ademend, langdurige duurzaamheid, nauwsluitende pasvorm en ziet er geweldig uit zonder in te boeten aan prijs. Action Leather is een splitleer met een PU-oppervlaktebehandeling. Deze behandeling helpt rek te verminderen en de waterbestendigheid te vergroten.

_

Indoortrainers testen

Op 4 november kun je ook diverse indoortrainers van Wahoo en Tacx uitproberen. Vele modellen zijn direct uit onze eigen voorraad leverbaar!
Tevens geven we graag antwoord op al je vragen over indoor cycling (oftewel, het binnen fietsen)!