0%

Klaar voor 2019


Benieuwd naar de nieuwe race en MTB modellen? We laten ze graag aan je zien, onder het genot van een glaasje glühwein (vrijdagavond 21 en 28 december) of warme chocolademelk met slagroom (zaterdag 22 en 29 december) met wat lekkers!
Onder andere de Cervélo S5, Giant Propel Advanced SL Disc, Liv Langma Advanced Pro Disc, Cannondale Scalpel Si Alm 5 en Cannondale Synapse Carbon Disc zijn in onze showroom aanwezig!

_

GRATIS Accessoiresbon

Wanneer je vóór 1 januari een 2019 model fiets bij ons besteld, krijg je GRATIS een accessoirebon ter waarde van 10% van de aanschafprijs, vrij te besteden! Lopende bestellingen uitgezonderd.

_

Nieuw: Gravelbikes

Gravelbikes kunnen bijna overal gereden worden, op zowel verharde als onverharde weg. Dankzij de schijfremmen, extra ruimte voor bredere banden en een comfortabele geometrie zijn deze fietsen geschikt voor allerlei avonturen, van ruig terrein tot winterse ontdekkingstochten. Deze fietsen zijn voor de dagen waarop je bij vertrek niet weet wat de reis je zal brengen, maar volledig op je fiets moet kunnen bouwen.

_

Vedette Incognito Actie

Vedette Incognito fietskleding is ontworpen in Nederland. Het heeft een unieke stijl met een hoog gebruikerscomfort. Alle modellen zijn in onze winkel aanwezig!
Profiteer deze maand nog van de welkomstaanbieding: GRATIS armstukken bij aankoop van een shirt en/of GRATIS beenstukken bij aankoop van een broek.

_

30% Korting op 2018 modellen

We hebben er nog een paar: 2018 modellen. Ze zijn nu extra voordelig met maar liefst 30% korting! OP=OP!

Openingstijden tijdens de feestdagen

Maandag 24 december: gesloten
Dinsdag 25 december: gesloten
Woensdag 26 december: gesloten
Donderdag 27 december: 09:00 – 18:00
Vrijdag 28 december: 09:00 – 20:00
Zaterdag 29 december: 09:00 – 17:00
Maandag 31 december: gesloten
Dinsdag 1 januari: gesloten
Vanaf 2 januari gelden onze normale openingstijden.

Save the date!

Vrijdag 4 januari is onze nieuwjaarsreceptie.
Je bent van harte welkom! Om 19:30 uur toosten we tezamen op een sportief en gezond nieuwjaar!

Nieuws