0%

Giant XtC Jr. 26+

stoere-mountainbike-voor-kinderen

We schrijven regelmatig berichten over dikke Santa Cruz mountainbikes of de snelle aero racefietsen van Cervélo, maar wij denken ook aan de kleintjes hoor!

We hebben recentelijk deze gave Giant XtC Jr. 26+ afgeleverd. Het avontuur begint bij Salomo Bikes!

_

Giant XtC Jr. 26+

De Giant XtC Jr. 26+ heeft een lichtgewicht aluminium frame met een lage bovenbuis en geometrie die is afgestemd op kleinere lichamen. Zijn speciale 26 inch wielen zijn voorzien van extra dikke 2.8 inch banden die comfort én grip toevoegen. Ideaal voor het leren biken!
De zachte, kussenachtige banden kunnen met een lagere druk worden gereden waardoor de fiets soepel rijdt over wortels, rotsen, mul zand etc.
Deze stoere kinder MTB heeft bovendien een lichtgewicht en eenvoudig bruikbare 1×9-aandrijving, krachtige schijfremmen en op jonge rijders afgestemde componenten voor meer comfort en controle.

Er is bewust gekozen om geen verende voorvork te monteren. Voorvorken in deze prijsklasse werken niet goed, zijn zwaar en kwetsbaar. Vandaar dat Giant heeft gekozen de demping uit de dikke 2.8″ banden te halen.

stoere kinderfiets mountainbike
_

Stoere Fietsen voor Kinderen

Giant heeft naast de Xtc Jr. 26+ mountainbike ook een hele gave racefiets én crossfiets voor kinderen. Beide met 26″ wielen en een lichtgewicht aluminium frame.

image

AfgeleverdNieuws