0%

Fizik gravel en mtb schoenen


Nu het weer natter en kouder wordt, is het belangrijk je daar goed op te kleden. Kom het dan even extra goed uit dat wij twee nieuwe schoenen van Fizik binnen hebben gekregen.

_

Fizik Terra Clima X2

De Fizik Terra Clima X2 schoenen zijn zeer geschikt voor natte, modderige en koude omstandigheden. De stof aan de bovenkant is namelijk zowel ademend als waterdicht. Dit sterk geweven Ripstop materiaal kan wel tegen een stootje.

Dankzij de Polyurethaan gelamineerde zijkant en neus beschadigen boomwortels, takken en rotsen etc je schoenen niet. Het afstellen van de pasvorm gaat zeer eenvoudig met de enkele BOA-sluiting en Velcro-sluiting.

De zool biedt een uitstekende balans tussen comfort en stijfheid. Zo is de zool stijf genoeg voor flink kracht zetten maar blijft de schoen ook bij lange en rustige MTB-tochten nog lekker comfortabel.

_

Fizik Terra Powerstrap X4

De Fizik Terra Powerstrap X4 schoenen zijn perfecte schoenen voor gravel en “adventure” ritten. Ze zijn functioneel en prachtig om te zien;stijlvol en simplistisch in design.Ook zijn ze beschikbaar in drie mooie kleurstellingen.

Er zijn ook tal van innovatieve technologieën in deze Fizik schoen verwerkt. De unieke Powerstrap zorgt ervoor dat je voet rondom gelijkmatig wordt omsloten, in tegenstelling tot gewone klittenbandsluitingen op schoenen die beide zijden van de schoen naar elkaar trekken. De Fizik Powerstrap werkt als een soort lint dat je voet gelijkmatig omsluit.

Het materiaal aan de bovenzijde van de schoen is voorzien van perforaties voor voldoende ademend vermogen. De R4 buitenzool met rubberen loopvlak biedt een uitstekende balans tussen stijfheid en comfort en is geschikt voor vrijwel alle terreinen.

Nieuws