0%

Dealer van Look

look-race-pedalen

Iedereen die al meer dan 20 jaar wielrent kent ze wel; klikpedalen van Look. Het Franse Look is namelijk de uitvinder van de klikpedalen voor de racefiets en vroeger waren ze zelfs de enige op de markt. Volgens mij reed eind jaren 90 het gehele peloton ermee.

Inmiddels zijn de spd-sl pedalen van Shimano een flinke concurrent, maar nog steeds maakt Look erg goede pedalen. Voor zowel voor de racefiets als de mountainbike.

En beide zijn bij ons verkrijgbaar.

_

Race pedalen van Look

De grootste voordelen van de Look Keo pedalen is dat het contact oppervlakte groot is en de beweging om in te klikken relatief klein is. Door het grote oppervlak wordt de kracht die je zet goed verdeeld over je hele voet en het pedaalsysteem.

Resultaat: minder last van je voeten na een lange rit op de racefiets. Ook brengt het de kracht beter over naar je fiets; je wilt natuurlijk geen energie verliezen in je pedaal.

image
_

MTB Pedalen van Look

Shimano heeft Look gekopieerd bij de pedalen voor de racefiets. Dus dacht Look; dan doen wij hetzelfde bij de SPD MTB pedalen.
Deze MTB pedalen van Look hebben een aanpasbare weerstand, zodat je kan in- en uitklikken op de wijze zoals jij dat wilt. Deze X-Track pedalen hebben een “open design”zodat vuil makkelijk uit het pedaal kan.

image

Nieuws