0%

Dealer van Hope

hope-dealers-nederland

Zeg dat je Hope remmen of andere Hope onderdelen op je fiets hebt en je (fiets-liefhebbende) vrienden beginnen direct te watertanden. En terecht natuurlijk. Hope ontwerp én produceert namelijk fantastische producten. Je herkent ze ook direct; gemaakt m.b.v. CNC-frezen en geanodiseerd in gave kleuren.

En wij hebben goed nieuws; sinds 2019 zijn wij dealer van Hope onderdelen 🙂

image
_

Historie Van Hope Tech

Hope is een Brits bedrijf dat al sinds 1989 actief is in de fietswereld. De twee eigenaren waren één van de eerste die het nut van de schijfrem op de MTB inzagen. Toen nog héél ongebruikelijk en niet beschikbaar. Dus ontwierpen en produceerde zij zelf hun schijfrem voor de MTB.

Dit werd al snel een succes en er kwam veel vraag van andere naar de schijfrem. Aangezien de twee mannen bedreven waren in CNC-frezen, lag het voor de hand dat dat de productietechniek zou worden.

Vandaag de dag is CNC-frezen nog steeds de techniek die Hope gebruikt. De Britten beheersen deze techniek perfect en haar producten zijn een lust voor het oog en de vingers. Als final touch wordt met lasers de graphics aangebracht.

Het hele assortiment componenten wordt in eigen huis geproduceerd. Het ontwerpteam gebruikt zijn uitgebreide kennis en vaardigheden met de nieuwste 3D CAD ontwerpsoftware om tekeningen, 3D-geprinte modellen en prototypen te maken die vervolgens worden omgezet in de voltooide onderdelen.

_

RX4 Flatmount Caliber

Hope remmen zijn vooral bekend bij downhill en enduro mountainbikers, maar de laatste jaren wordt het ook populairder bij XC rijders en wielrenners. En terecht, want de Hope remmen zijn vaak beter en lichter dan de standaard Shimano en SRAM remmen.

De RX4 flatmount remmen hebben 4 zuigers en zijn uit één stuk gefreesd. Geschikt voor Shimano of SRAM flatmount remmen (verschillend type)

Bij 160mm rotors hoeft er zelf geen adapter gebruikt te worden.

hope fietsonderdelen

Nieuws