Wij schreven een paar weken geleden al een summier bericht over de nieuwste Cannondale Synapse.

Inmiddels hebben we diverse modellen in de winkel staan en is het tijd om ze wat uitgebreider voor te stellen.

_

Pionier In Ontwikkeling

Cannondale is de afgelopen 15 jaar een pionier en innovatieve ontwikkelaar van fietsen gebleken. De Topstone, Scalpel en natuurlijk de Lefty voorvork zijn daar goede voorbeelden van.

En ook nu lanceert Cannondale iets compleet nieuws. Niet zozeer de racefiets zelf, maar wel de op de Synapse afgemonteerde accessoires die ervoor zorgen dat de racefiets veiliger wordt en je meer bewust maakt van je omgeving. Elk model is uitgerust met het SmartSense systeem van Cannondale.

Cannondale Synapse
Cannondale Synapse
Cannondale Synapse
Cannondale Synapse
_

Zeer Veelzijdig

Veelzijdigheid was ook een belangrijk aandachtspunt tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Synapse. Zo heeft de Synapse nokjes voor tassen, dragers, extra bidonhouders en spatborden.

Ben jij iemand die zo nu en dan lekker over een onverhard pad fietst met je racefiets? Geen probleem met de Synapse. Zet gewoon een setje 33 of 35 mm banden erop en geniet van het comfort en de eindeloze mogelijkheden.

Ben jij iemand die dagelijks naar zijn werk fiets, dan is de Synapse ook jouw beste vriend.

Ben jij iemand die liever wat rechterop zit en niet perse een Strava KOM hoeft neer te zetten? Nou kom dan maar langs voor een proefrit 🙂

_

Synapse Op Voorraad