cervelo r5

Wij hebben dit keer een Cervélo R5 mogen opbouwen. R5 ja, dat is hetzelfde model die Team Jumbo-Visma gebruikt in veel wedstrijden.

De R5 is namelijk licht, stijf en biedt toch comfort dankzij de flexende, dunne staande achtervork en de 27.2mm zadelpen van carbon.

_

Van Alle Markten Thuis

De Cervélo R5 is alles wat je van een hedendaagse top racefiets mag verwachten. Hij is licht en door zijn stijfheid heel direct. de R5 reageert zeer snel bij een acceleratie. Het is daarmee een hele levendige en snelle racefiets, waar je met veel plezier op rondrijdt.

De R5 is wat ons betreft een racefiets die op je shortlist hoort als je op zoek bent naar een allround “wedstrijd” racefiets met een klassieke uitstraling. Wij houden van de looks.

_

Ohr Wielen

De wielen in deze opbouw zijn van Ohr Cycling.

Ohr Cycling aluminium en carbon wielen combineren innovatieve oplossingen, lichtgewicht materialen, high-end technologie met Belgisch/Nederlands vakmanschap. Het merk kiest niet voor de gemakkelijkste weg. Geen standaard velg van (Chinese) fabriek A, naaf van fabriek B, sticker erop en voilà. Niks van dat, gewoon eigen ontwikkeling.

In deze R5 zitten Ohr D5 road disc wielen; een prachtige, 50mm hoge en 27.25mm brede velg van aluminium. Samen met de 25mm brede Vittoria Corsa banden levert dit een snelle én aero wielset op. Perfect voor Nederland.

Ga je klimmen in het buitenland? Monteer een lichtere wielset in deze R5 en je hebt een ware klimgeit onder je kont.

Elke Ohrcycling velg heeft onzichtbare nippels aan de binnenkant van de velg. Dit levert een mooi en kwaliteitsvol resultaat op, met een sterkere constructie én zonder negatief effect op de luchtweerstand.