0%

Cervélo P-series


Het is een hele eer om zowel het “fietsmerk van het jaar” als “het innovatieve product van het jaar” te winnen, zoals gekozen door de lezers van 220 Triathlon.

De nieuwe Cervélo P-series is niet voor niks uitgekozen als het innovatieve product van het jaar. Lees hieronder meer over dit waanzinnige stuk engineering!

_

Cervélo P-series

Om snel te gaan, sneller dan je laatste poging en sneller dan je concurrentie, moet je kleine dingen veranderen, de grote veranderen, alle dingen veranderen en verbeteren: laat geen rots ongemoeid. Vink elk vakje aan. Respecteer elk ritueel.

De ontwerpers en engineers van Cervélo hebben een compleet vernieuwde en verbeterde P-serie gemaakt, voor de atleet die op zoek is naar snelheid, opslag en comfort. Het is onze no-nonsense machine die is ontworpen om u sneller van punt A naar B te brengen.

De Cervélo P-serie heeft een verbeterde aerodynamica, verhoogde stijfheid én meer comfort! Elke pedaalslag stuwt mens en machine gemakkelijk door de lucht; hetgeen Watt omzet in overwinningen.

_

Altijd Genoeg Drinken

Of je uitdaging nu een lange tijdrit is of een triathlon is, de P-serie is ontworpen om voldoende eten en drinken mee te nemen. Met een 500 ml aero-bidon, 400 ml bovenbuis-opslag voor repen en gelletjes en een prachtige geïntegreerde beugel bij de zadelpen voor extra bidonhouders.

Het frame is trouwens ook los verkrijgbaar in 3 kleurstellingen.

Kom langs onze winkel voor alle ins-en-outs over de Cervélo P-series.

image

Nieuws