0%

Cannondale App


Cannondale heeft afgelopen zomer een wielsensor én app gelanceerd.

De Cannondale app registreert automatisch al je rijactiviteiten, kent elk detail van je fiets en kan je zelfs helpen herinneren wanneer het tijd is voor onderhoud. Geen gedoe over details, gewoon genieten van de rit.

De geïntegreerde wielsensor start direct met dataverzameling op het moment dat je begint te fietsen, je hoeft niet op start te drukken.

_

Cannondale Wielsensor

Bijna alle Cannondale fietsen van modeljaar 2020 zijn uitgerust met de speciaal ontwikkelde Cannondale Wielsensor die is te verbinden met de Cannondale app. Deze sensor is ontwikkeld in samenwerking met Garmin en registreert super nauwkeurig je snelheid, afstand en tijd. De sensor is ook als snelheidssensor te gebruiken op de fietscomputers van Garmin en Wahoo. Draadloze technologieën Bluetooth en ANT+ verbinden de wielsensor naadloos aan de Cannondale-App.

In de app kan je zien wanneer je fiets toe is aan een onderhoudsbeurt en is elk detail over je fiets terug te vinden, zoals bijvoorbeeld de afstelling van je fiets.

Daarnaast registreert de app automatisch je rijactiviteiten dankzij de wielsensor. Zodra je begint te fietsen begint de sensor met registreren zo hoef je nooit meer op een startknop te drukken. Dit is een innovatie die bij bestaande technologieën tot op heden nog niet mogelijk was.

  • Hypernauwkeurig. Registreert snelheid, afstand en tijd.
  • Automatische registratie van ritgegevens bij beweging zodat je geen knoppen hoeft in te drukken.
  • Kan tot 30 ritten registeren voordat met de app moet worden gesynchroniseerd.
  • Draadloos compatibel met Bluetooth en ANT+.

De wielsensor is los te koop en te gebruiken op ALLE merken fietsen.

cannondale app wielsensor
_

Cannondale App

In de Cannondale app staan alle benodigde informatie over je fiets, handleidingen, video’s en communicatie vermeld. Specifieke onderdelen zoals de fietsketting, type remmen, het frame, wielmaat en bandbreedte en het serienummer van de fiets staan ook in de app vermeld.

Op basis van het aantal gereden uren, worden herinneringen voor periodiek onderhoud verstuurd en een onderhoudshistorie bijgehouden.

cannondale app wielsensor

Nieuws