Aftershokz Aeropex


Muziek of een podcast luisteren tijdens het fietsen, lekker hoor, maar is dat wel veilig? Met oordopjes in hoor je je omgeving niet meer. Niet veilig dus…….

Daarom heeft AfterShokz een mooie oplossing bedacht: ‘bone conduction headphones’. Dat zijn speakertjes die via trillingen op je jukbeenderen het geluid doorsturen naar je binnenoor (slakkenhuis).

Zo blijven je oren vrij voor de omgevingsgeluiden tijdens het fietsen.

_

Bone Conduction

Ok, Bone Conduction dus. Klinkt ingewikkeld…. maar het valt gelukkig mee.

We leggen het uit; Als je koekjes eet, dan wordt het krakende geluid dat je hoort veroorzaakt door vibraties in de botten van je gezicht, die doorgegeven worden aan je binnenoor (slakkenhuis). Het geluid gaat niet via je trommelvlies.

De geleiders in deze Aftershokz koptelefoon benutten dit natuurlijke fenomeen door trillingen via je jukbeenderen direct naar je binnenoor te sturen, waardoor je geluid hoort zonder dat je je oren hoeft te bedekken of af te sluiten.

Veilig én een prima geluid.

8 uur lang

Het avontuur wacht – laat je niet tegenhouden door je koptelefoon.

Met een accuduur van 8 uur kun je de hele dag van muziek, telefoongesprekken, luisterboeken en podcasts genieten.

_

Veilig & Gebruiksvriendelijk

Het bedienen van de knoppen van de Aeropex werkt prima, zelfs met handschoenen.

Je hoeft ook niet bang te zijn dat hij van je hoofd valt tijdens het fietsen, zelfs tijdens het mountainbiken blijft de Aeropex op zijn plaats zitten.

Ook belangrijk; De Aeropex is zweet- waterdicht (IP67), dus je kunt met gerust een fietsrit op een zweterige warme dag doen, of een regenachtige herfstrit. (Duik er niet het zwembad mee in 🙂 )

We hebben zwarte Aeropex koptelefoons op voorraad. Dit model kost €169,95. Ook hebben we zijn eenvoudigere broertje, de Openmove in de winkel. Deze kost €89,95.

De Openmove is IP55 waterdicht en de batterij gaat maximaal 6 uur mee.